Az Alternative Hair Show hosszú évek óta a Salon International kiállítással egyidőben kerül megrendezésre, az elsődleges cél a leukémiás gyerekek gyógyítását segítő kutatások támogatása. A kezdeményezés Tony Rizzo sztráfodrász nevéhez fűződik, az ő gyereke sajnos csatát vesztett a kór elleni küzdelemben.

Május 3-án Bécsben is AHS volt, ráadásul az olasz, brit, osztrák és japán fellépők mellett sok közép-keleti-európai fellépővel. Magyarországot Hajas László képviselte, ahogy már sokszor Londonban is (ami nem pici dicsőség, hiszen a fellépők meghívás alapján kerülhetnek csak színpadra).

Az Alternative Hair Show a fodrászok haute couture bemutatója, itt aztán azt csinálnak, amit akarnak, és ez általában jót is tesz nekik.

A bejegyzés trackback címe:

https://budoar.blog.hu/api/trackback/id/tr481119494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása