Nem kellett csalódnunk a L'Oréal Professionnel új kollekciójában: igazi franciás, nőies, a szezon trendjeinek köszönhetően ultralágy és romantikus képekkel inspirálják a fodrászokat.

Az egyik kedvencem a Precious Garden képei közül a Taffeta Rose a szőke csajjal. A legjobb interpretáció a harmincas évek chignon divatjára, bár a rózsaszín kis melír nálam csak fotón fér el, a fodrásztól rossz néven venném. Ugyanakkor ez a kollekció direkt nekik készül, segíti őket abban, hogy a lehető legjobban kihasználják a festékek adottságait, úgyhogy fogjam be.

Arra az esetre, ha ilyen hajszínt kérnél a fodrászodtól:Majirel Platinium Plus-szal világosították a hajat, a pink benne a Majirel Mix Red és a Majirel 10 mixeléséből jöhet létre. A fény és a textúra a Lumicontrole-nak köszönhető. 

A formát illetően fontosnak tartom megjegyezni, hogy bár sok dologban van mit tanulniuk fodrászainknak, a hazai képzésnek köszönhetően biztos, hogy bármelyik magyar szaki simán legalább ilyen szép hullámokat csinál neked, de lehet, hogy szebbet. 

A másik befutó nálam az Amber Orchid. Nyilván nem könnyű, ha nem alapból hullámos/göndör a hajad, de a szín és a melír akkor is csodaszép.

Arra az esetre, ha ilyen hajszínt kérnél a fodrászodtól:

A világos tincseket Platinium Plus-szal csinálták, az alapszín a Luocolor 5 és 6,34 keveréke. Az ilyen hajhoz melegen ajánlom kedvenc vaxod, texturálód használatát.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budoar.blog.hu/api/trackback/id/tr171041396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása