Bár rendkívül tudatos sminkcucc vásárló vagyok, ezen a fronton nem impulzálok, már csak azért sem, mert hiszek a drágán-veszek-jót-és-sokáig-imádom attitűdben, mégis van néhány cég, ami olyan szép ruhákba öltözteti a termékeit, hogy ha lehetne itthon kapni őket, biztos lenne néhány darab a kollekciómban, akkor is, ha nem éri meg.

Az egyik legjobb a témakörben a Paul et Joe Beauté, nyami. Alapvetően Sophie Albou vállalkozása, és nem két helyes pasi áll a név hátterében, hanem a francia tervező fiairól nevezte el a céget. A ruhái most sem érdekesek, de a beauty márka már csak a honlapjával elalélásra késztet. Még kipróbálni sem volt alkalmam, de ahogy említettem, nem is a minőség miatt venném meg, hanem nézd csak, ezért:

Na ilyen kívülről a nyári sminkpaletta.

És ilyen belülről.

 

 

 

 

 

Gyönyörű a rúzs, a végzetem pedig a manikűr készlet. 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budoar.blog.hu/api/trackback/id/tr91026508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása