Ez a Keune nem annyira ismert még Magyarországon, de már volt alkalmam kipróbálni a Care Line vonal samponját és balzsamát, egész jók, de nem kattantam rájuk.

Ellenben van nekik egy nagyon jó styling termékük, a Shaping Fibres wax. Én sosem használtam waxot, még akkor sem, ha rövid volt a hajam, pedig akkor rám fért volna. Egyszerűen undorodom tőlük. Viszont hajfénykrémet, sprayt ezerrel, mivel a hullámos, vékony szálú hajnak kifejezetten jót tesz. Ez a cucc olyan, mintha a gusztustalan waxot házasították volna össze egy narancs illatú hajfénysprayvel. Fényt ad, formát tart, még a cigiszagú hajat is felfrissíti. Hajvasalás után pedig olyan lesz tőle a hajad, mintha fodrásztól jöttél volna.

Viszont óvatosan: nagyon pici is elég belőle. 

A bejegyzés trackback címe:

https://budoar.blog.hu/api/trackback/id/tr191064211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása