* A legfontosabb: soha, soha, soha ne add kölcsön! Egyszer se! Klassz fertőzéseket, baktériumokat szedhetsz össze, nem feltétlenül azért, mert szutyok a barátnőd, hanem mert ami neki nem ártalmas, neked az lehet. Nem vicc, soha ne oszd meg mással!

 

* Mindig mosd le lefekvés előtt. Az évek során annyi festék kerülhet a szemedbe, hogy a végén begyullad, sőt jóval komolyabb egészségkárosodást is szenvedhetsz.

 

* Kerüld a vízálló szempillafestéket! Vannak olyan lányok, akiknek a vízparton is muszáj csábítónak lenniük, de ne feledd, hogy szilikont tartalmaz, és jó néhány termék más egészségkárosító hatású összetevőket is, így legfeljebb kivételes esetekben használd, és különleges festéklemosót használj, mert a víz és a krémek nem távolítják el maradéktalanul.

 

* Ha kontaktlencsét hordasz, ne használj hosszabbítós szempillaspirált. Én eléggé nehezményezem, hogy ezt a legtöbb termékre nem írják rá, de most innen megtudod, hogy ezek mikroszálakat tartalmaznak, ami beszorulhat a szemed és a lencséd közé, aminek a kellemességi faktorát nem kell részleteznem egy kontaktlencsés lánynak sem, de nem csak az élmény rossz, hanem az is, hogy megkarcolja a szaruhártyád, ezzel kitárva a kaput az összes gonosz bacinak.

 

* EZ FÁJNI FOG: Sajnos 3 havonta le kell cserélni. De, de. Nagyjából ennyi ideig garantálható, hogy nem kezdenek apró, barátságtalan lények éldegélni benne.

 

* Rossz szokás, és sokan anyukájuktól, lánytestvérüktől lesik el az ún. pumpálás szokását. Ha felvitel előtt pumpálgatod, levegőt eresztesz be, ezzel pedig csak meggyorsítod a kiszáradását.

 

* Nem tudom, igaz-e, de sokan állítják, hogy a fekete a barátunk, mert ahhoz viszonylag emberbarát pigmenteket alkalmaznak. Mondom, nem tudom, igaz-e, de én már csak feketét használok.

 Fotó: www.maccosmetics.com

A bejegyzés trackback címe:

https://budoar.blog.hu/api/trackback/id/tr771055533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása