Ahogy azt már ígérgettem itt korábban, most arról fogok zengedezni, hogy miért a fodrászodtól, a szalonban vegyél sampont, balzsamot, hajápolót.

* Mert jobbak.

* Mert - bár drágábbak - hosszú távon kifizetődnek, ugyanis jóval kevesebbet kell használni belőlük, ráadásul azt a kis mennyiséget is csak higítva. (Nem spórolásból, hanem mert így a jó a hajadnak.)

* Mert tényleg jobbak. A professzionális márkák irgalmatlan összegeket költenek K+F-re, így nyilván jobb cuccokat árulnak.

* Mert ha ezekről a termékekről a gyártó azt állítja, hogy eltünteti a korpát, vagy fényesebbé teszi a hajat, akkor az nagy valószínűséggel úgy is van, mert ha nem, a fodrász, aki használja, elég pipa lesz.

* Mert a fodrászod meg tudja mondani, hogy mit vegyél, és a megfelelő alkalmazását is elmagyarázza. A legszerencsésebb esetben azokat a cuccokat veszed meg, amiket ő használt a hajadon. A jobbak munka közben is megmutatják, hogy mit tesznek a hajadra, hogy ragyogjon, és a végén, ha akarod, meg is veheted.

* Én elég sokféle márkát kipróbáltam már, és biztonsággal állíthatom, hogy még az alsó közép kategóriásnak kikiáltott sampon is jobb volt, mint a méregdrága közönségtermék a drogériákban.

* Nyilván szép kis összeg egy komplett szett megvásárlása, így én javaslom, hogy sampon+balzsam vonalon szerelkezz fel, és ha úgy adódik, néha vegyél formázt is, nagyon sokáig tart, tehát a végén mindenképpen jobban jössz ki anyagilag.

* Mert a professzionális (és ez nem azt jelenti, hogy hű de profi, hanem hogy direkt fodrászoknak és szalonértékesítésre gyártott) termékeket csak szalonokban árulják. Ha meglátod, hogy máshol is kapható, kezdj el gyanakodni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budoar.blog.hu/api/trackback/id/tr501093559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AND-I 2009.06.09. 12:00:08

A hígításhoz azért egy kis komment: mindig csak annyit kell felhigítani amennyit éppen elhasznál az ember az aktuális hajmosáshoz, mivel ha előre felhigítanánk nagyobb mennyiséget, akkor az idő múlásával pH értéke megváltozik és már nem fog úgy hatni, ahogy kellene. (meiner Meinung nach)

bjuli 2009.06.09. 21:20:13

köszi, ezt nem tudtam :) olvasóim nevében is

rori-j-18 · http://bertablogol.blogspot.com/ 2010.07.13. 12:12:10

Oh köszi az infókat, ki fogom próbálni a fodrásztermékeket.
süti beállítások módosítása